Djelatnost ortopedije bavit ce se dijagnostikom i liječenjem bolesti sustava za kretanje u odraslih i djece. U dijagnostici ce se koristiti ultrazvučni aparat te računalna aparatura za podoskopski pregled stopala i hoda sa mogućnošću izrade ortopedskih uložaka. U liječenju će se primjenjivati punkcije zglobova te aplikacije najnovijih lijekova za degenerativne bolesti zglobova, tetiva i mišića (injekcije i blokade). Po potrebi obavljamo i usluge u vidu kućnih posjeta.

Ostale djelatnosti

  • Dermatovenerologija

   Dermatovenerologija

   Poliklinika Simonić pruža usluge dijagnostike i liječenja kožnih promjena i bolesti dojenčadi, djece, adolescenata i odraslih i preventivne dermatoskopske preglede madeža.

  • Interna medicina – Reumatologija

   Interna medicina – Reumatologija

   Reumatologija je subspecijalizacija interne medicine koja se bavi dijagnosticiranjem i liječenjem autoimunih i upalnih reumatskih bolesti.

  • Klinička radiologija – Ultrazvučni pregledi

   Klinička radiologija – Ultrazvučni pregledi

   Preventivni i kontrolni ultrazvučni pregledi predstavljaju neinvazivne i bezbolne metode za promatranje izgleda, strukture i gibanja unutarnjih organa i tkiva uživo kao i protok krvi u krvnim žilama bez izlaganja pacijenta štetnom ionizirajućem zračenju.